NIEUWS

Ontvang het laatste nieuws

242523854_2090394667784977_7693655527600223495_n.jpg

POWER TO THE PUSH-UP

21-9-2021

A PUSH-UP A DAY KEEPS THE DOCTER AWAY ;-)
Omdat niet iedereen elke dag tijd heeft voor een uitgebreide work-out is het een goed idee om bewegen in je dagelijkse leven te integreren. Denk daarbij aan een dagelijks ommetje of de trap nemen i.p.v. de lift. +Maar wat dacht je van 10 push-ups per dag? Als je 21 dagen elke dag 10 push-ups doet zul je merken dat je sterker wordt in je armen en dat je de Yin Yang yogales makkelijker vol houd. Denk aan de Chaturanga, dit is eigenlijk gewoon een  push-up. Doe je mee? Het lijkt me geweldig om iedereen aan een dagelijkse portie pusch-ups te krijgen. Ik zal zelf mijn dagelijkse Push-ups delen of Facebook en Instagram zodat als je laveloos op de bank hangt, en mijn post voorbij ziet komen, je meteen gemotiveerd raakt om aan te haken Tevens heb ik een aantal korte video's voor je gemaakt met tips. Want er zijn verschillende manieren om een push up te doen. Net als dat er verschillende lijven zijn. 

Vrijdag 1 oktober start de challenge. Het is heel simpel: elke dag 10 push-ups. Want juist in die simpelheid schuilt de kracht, geloof me!

Spoorbuurt Park Alkmaar foto.jpg

BUITEN YOGA

30 mei 2021

Het hele jaar door krijg ik de vraag of ik deze zomer weer naar buiten ga. YES!!! vanaf nu kan je elke les ook buiten volgen, mits het weer het toe laat natuurlijk. Is het droog en boven 18 graden dan kun je dinsdag avond kalmeren en ont-stressen bij Yin Yoga en op zondag ochtend je lijf versterken en je hoofd ontspannen bij Yin Yang Yoga. Het Bram Daalder hof te Alkmaar is een prachtig intiem park in de spoorbuurt en leent zich uitstekend voor yoga. De tempratuur is eigenlijk altijd aangenaam. De bomen beschermen tegen de felle zon en wind. Wil je mee doen? Meld je snel aan, er zijn maar 8 plekken vrij.

April maand van de zelfliefde.png

APRIL MAAND VAN DE ZELFLIEFDE

29 maart 2021

Wanneer was jij voor het laatst echt lief voor jezelf? Plan je wel eens tijd in voor jou alleen? Je weet waarschijnlijk wel dat mijn achtergrond in de vliegwereld ligt. Niet voor niets zeggen ze daar: ''Eerst je eigen zuurstof masker dan die van een ander. Zelfs als die ander je heel erg lief is." Je kunt namelijk helemaal niemand helpen wanneer je niet goed voor jezelf zorgt. Om jou te helpen beter voor je zelf te zorgen en oprecht van jezelf te houden luid ik april in als maand van de zelfliefde. Deze maand zijn alle lessen gemaakt om je te inspireren beter voor jezelf te zorgen en liefde en compassie te voelen voor jezelf. 

MAAR ER IS MEER!!! 

Wil je graag wekelijks een moment voor jezelf? Kies dan voor het maandabonnement. Maak je geen zorgen, dit is geen sportschool wurgcontract, opzeggen kan gewoon maandelijks. Je kunt vanaf nu een abonnement aanschaffen voor onbeperkt online yoga voor slechts € 29,- per maand. Met dit abonnement kun je alle live online lessen, opnames en later in het jaar ook de parklessen boeken.
Heb je al een abonnement? Houd dan je brievenbus in de gaten voor een liefdevol geschenk. Wanneer je in de maand april een maandabonnement aanschaft valt dit pakje liefde ook bij jouw op de deurmat. Dit allemaal in naam van de ZELFLIEFDE!!!

Dave%20Weij%20fotografie%20(11%20van%201970)_edited.jpg

YOGA BIJ JOUW THUIS

14 juni 2020

Yoga via live-stream zorgt dat je overal je les mee kan doen. Het enige wat je nodig hebt is een goeie internet verbinding en een laptop, iPad of telefoon.

schema meditatie challenge.PNG

​MEDITATIE CHALLENGE

12-maaer 2021

Wil je graag leren mediteren of is het tijd jouw meditatie weer op te pakken? Laten we het samen doen!  Wanneer je iets samen doet houd het langer vol. Daarom kom ik met de Mediatie Challenge, Ik help je op weg naar jouw eigen meditatie routine. Ik heb meditaties voor je opgenomen die je dagelijks kunt gebruiken en een mooi weekschema gemaakt. We gaan werken met ademhaling, gronding en concentratie. Wil je meer weten? Lees san nu de Nieuwsbrief met alle informatie die je nodig hebt.