top of page

NIEUWS

Ontvang het laatste nieuws

Dave%20Weij%20fotografie%20(11%20van%201970)_edited.jpg

YOGA BIJ JOUW THUIS

14 juni 2020

Yoga via live-stream zorgt dat je overal je les mee kan doen. Het enige wat je nodig hebt is een goeie internet verbinding en een laptop, iPad of telefoon.

Reizen met koptelefoon

PODCAST

26 april 2022

Van fast forward naar yoga met dikke billen en stijve spieren.

Luister naar een gesprek tussen Marloes van Huis van herstel en Mariska. Het gesprek gaat vooral over hoe ik van fast forward naar slowmotion ging en hoe ik zelf de regie heb behouden. Luister je mee?

271278821_2171547939669649_1768498806506668894_n.jpg

 WELKOMSGESCHENK

10-1-21

𝕋𝕨𝕚𝕛𝕗𝕖𝕝 𝕛𝕖 𝕟𝕠𝕘 𝕠𝕞 𝕖𝕖𝕟 𝕒𝕓𝕠𝕟𝕟𝕖𝕞𝕖𝕟𝕥 𝕥𝕖 𝕟𝕖𝕞𝕖𝕟? Dit is het moment! Als je je nu aanmeld voor een abonnement ben je meteen member en krijg je een waanzinnig ontspannen cadeau in je brievenbus. Met een maandabonnement heb je onbeperkt keuze uit 4 livesteam lessen, 2 opgenomen livestreams en een videotheek met korte yogaroutines met verschillende thema’s. Je betaald hiervoor €30,50 per maand en het abonnement is gewoon maandelijks opzegbaar via mail.
𝕆𝕖𝕝𝕒𝕝𝕒 𝕨𝕒𝕥 𝕧𝕠𝕠𝕣 𝕔𝕒𝕕𝕖𝕒𝕦 𝕚𝕤 𝕕𝕒𝕥? Een met liefde samengesteld pakketje.
- Handgemaakt Flying Yogi oogkussen | Helpt je naar een diepe ontspanning. tijdens de eindmeditatie.
- Roller gevuld met etherische olie | Ondersteunend in de periode van volle maan.
- Groene Aventurijn | Helpt je ontspannen en je wordt positiever, creatiever en toleranter.

242523854_2090394667784977_7693655527600223495_n.jpg

POWER TO THE PUSH-UP

21-9-2021

A PUSH-UP A DAY KEEPS THE DOCTER AWAY ;-)
Omdat niet iedereen elke dag tijd heeft voor een uitgebreide work-out is het een goed idee om bewegen in je dagelijkse leven te integreren. Denk daarbij aan een dagelijks ommetje of de trap nemen i.p.v. de lift. +Maar wat dacht je van 10 push-ups per dag? Als je 21 dagen elke dag 10 push-ups doet zul je merken dat je sterker wordt in je armen en dat je de Yin Yang yogales makkelijker vol houd. Denk aan de Chaturanga, dit is eigenlijk gewoon een  push-up. Doe je mee? Het lijkt me geweldig om iedereen aan een dagelijkse portie pusch-ups te krijgen. Ik zal zelf mijn dagelijkse Push-ups delen of Facebook en Instagram zodat als je laveloos op de bank hangt, en mijn post voorbij ziet komen, je meteen gemotiveerd raakt om aan te haken Tevens heb ik een aantal korte video's voor je gemaakt met tips. Want er zijn verschillende manieren om een push up te doen. Net als dat er verschillende lijven zijn. 

Vrijdag 1 oktober start de challenge. Het is heel simpel: elke dag 10 push-ups. Want juist in die simpelheid schuilt de kracht, geloof me!

April maand van de zelfliefde.png

APRIL MAAND VAN DE ZELFLIEFDE

29 maart 2021

Wanneer was jij voor het laatst echt lief voor jezelf? Plan je wel eens tijd in voor jou alleen? Je weet waarschijnlijk wel dat mijn achtergrond in de vliegwereld ligt. Niet voor niets zeggen ze daar: ''Eerst je eigen zuurstof masker dan die van een ander. Zelfs als die ander je heel erg lief is." Je kunt namelijk helemaal niemand helpen wanneer je niet goed voor jezelf zorgt. Om jou te helpen beter voor je zelf te zorgen en oprecht van jezelf te houden luid ik april in als maand van de zelfliefde. Deze maand zijn alle lessen gemaakt om je te inspireren beter voor jezelf te zorgen en liefde en compassie te voelen voor jezelf. 

MAAR ER IS MEER!!! 

Wil je graag wekelijks een moment voor jezelf? Kies dan voor het maandabonnement. Maak je geen zorgen, dit is geen sportschool wurgcontract, opzeggen kan gewoon maandelijks. Je kunt vanaf nu een abonnement aanschaffen voor onbeperkt online yoga voor slechts € 29,- per maand. Met dit abonnement kun je alle live online lessen, opnames en later in het jaar ook de parklessen boeken.
Heb je al een abonnement? Houd dan je brievenbus in de gaten voor een liefdevol geschenk. Wanneer je in de maand april een maandabonnement aanschaft valt dit pakje liefde ook bij jouw op de deurmat. Dit allemaal in naam van de ZELFLIEFDE!!!

NIEUWS: Nieuws
NIEUWS: Instagram
bottom of page