Kopie%2520van%2520Kopie%2520van%2520Love%2520For%2520All%2520Concert%2520Facebook%2520Event%2520Cove

MAMA YOGA

ZWANGERSCHPASYOGA ZONDER PUFFEN

 

29 OKTOBER

MAMA YOGA | ZELFVERZEKERD EN FIT TIJDENS JE ZWANGERSCHAP.


Zwangerschapsyoga om zelfverzekerd, fit en vol vertrouwen de geboorte van je kindje tegemoet gaan. Tijdens je zwangerschap verandert er van alles in je lichaam. Er wordt ruimte gecreëerd voor jouw groeiende kindje. Deze zwangerschapsyoga cursus helpt je bij ongemakken tijdens de zwangerschap en zorgt ervoor dat je fit en vol vertrouwen de geboorte van je kindje tegemoet gaat. Elke zwangerschap is anders en elk lichaam reageert anders op de fases van de zwangerschap. Ervaringen en tips uit wisselen in een vaste veilige groep kunnen heel leerzaam zijn. Buiten dat is er iets magisch aan een groep mensen bij elkaar brengen die in de zelfde levensfase zitten. De groep is klein waardoor er oprechte aandacht is voor iedereen.

Toen ik in 2018 zwanger was heb ik me helemaal ondergedompeld in alle informatie die ik maar kon vinden over zwanger zijn en bevallen. Voor mij was yoga tijdens de zwangerschap vanzelfsprekend omdat ik toen al yoga les gaf. Toen mijn zoontje Boris er eenmaal was ronde ik een docenten opleiding zwangerschapsyoga af. Ik heb hierdoor oneindig veel kennis om met je te delen. Ik leer ook elke keer weer van alle zwangere die ik heb mogen begeleiden. Ik geloof dat ik mezelf wel een gepassioneerde expert kan noemen op het gebied van yoga, zwangerschap en keizersnede.


Wat je kunt verwachten van de zwangerschapslessen.
Elke week behandelen we een ander thema:
Thema 1) Kennismaken en een basis les zwangerschapsyoga
Thema 2 ) Het bekken | Waarom hebben veel vrouwen last van pijn in dit gebied en wat kun je doen om dit te verminderen.
Thema 3) Ademhaling | Geen puffen maar gecontroleerde ademhaling. Ontspanningsoefeningen.
Thema 4) Sterk en fit tijdens de zwangerschap en geboorte van je kindje.
Thema 5) Ontspannen bij een drukke baan of gezinsleven. | Meditatie en yoga nidra met als bonus materiaal een yoga nidra geluidsopname voor zwangere.

Elke les bestaat uit:
-Ruimte voor vragen | Wat zijn de kwaaltjes of anderen dingen waar je tegen aan loopt?
-Thema bespreken (anatomie, uitleg)
-Bewegen | Rustig opbouw met strekken van spieren en ondersteunende oefeningen, gevolgd door een pittige flow van houdingen.
-Ontspanningsoefening | Meditatie, yoga nidra en tips voor fijne slaaphoudingen.


Vrijdag 29 oktober om 19:00 uur start de cursus bestaand uit 5 lessen van 90 minuten en de kosten zijn 85,- Zwangerschapsyoga wordt veelal vergoed. De eisen voor een vergoeding lopen uiteen. Informatie kun je opvragen bij je eigen zorgverzekeraar.

Data: 

Vrijdag 29 oktober om 19:00 uur
Vrijdag 5 november om 19:00 uur
Vrijdag 12 november om 19:00 uur
Vrijdag 19 november om 19:00 uur
Vrijdag 26 november  om 19:00 uur

Meld je aan door vandaag je spot te claimen via de website van Moon Yoga club. Voor meer info stuur een mail naar: info@moonyogaclub.com

 

27 JUNI 2021

ZWANGERSCHAPSYOGA COMBINATIE CURSUS BUITEN IN DE FRISSE LUCHT EN VIDEO'S VOOR THUIS OP ELK GEWENST MOMENT

Deze zwangerschapsyoga cursus helpt je bij ongemakken tijdens de zwangerschap en zorgt ervoor dat je fit en relaxed de geboorte van je kindje tegemoet gaat. De lessen beginnen we met strekken, vervolgens raken we in een pittige flow van bewegingen en oefeningen om te eindigen met een heerlijke ontspanning. Tijdens deze les doen we niet aan puffen maar wel aan een rustige gecontroleerde ademhaling. Elke les is anders, de ene keer is de focus op sterke benen en de andere keer gaat de aandacht naar de heupen. Zondag 27 juni start de les reeks bestaande uit 9 lessen waarvan de lessen op zondag 27 juni en 4 juli en 11 juli om 9.30 uur buiten* zijn. Voor deze buiten lessen maken we gebruik van het prachtig parkje verstopt midden in de binnenstad van Alkmaar. Tijdens deze lessen kunnen we ervaringen delen en gaan we natuurlijk ook lekker bewegen. De vervolg lessen zijn video's.  Je ontvangt elke week een nieuwe link van een opname. Deze opnames kun jij je gehele zwangerschap gebruiken. Om je aan te melden maak je een account aan in Momoyoga. Dit is het reserveringssysteem waar ik mee werk. Koop dan de zwangerschapsyoga cursus van €85,- en meld je aan voor de start van de cursus op 27 juni.

*Bij tempratuur onder 18 graden of kans op regen is dit een live-stream les. 


Prijs:

Drie buiten lessen en een pakket van zeven video's + een cadeautje in je brievenbus voor €85,-

Locatie:

Bram Daalder hof, Snaarmanslaan, Alkmaar

 

2 MEI 2021

ONLINE ZWANGERSCHAPSYOGA CURSUS

COMBINTATIE VAN LIVE-STREAM EN VIDEOS'S


Deze zwangerschapsyoga cursus helpt je bij ongemakken tijdens de zwangerschap en zorgt ervoor dat je fit en relaxed de geboorte van je kindje tegemoet gaat. De lessen beginnen we met wat strekken, vervolgens raken we in een pittige flow van bewegingen en oefeningen om te eindigen met een heerlijke ontspanning. Tijdens deze les doen we niet aan puffen maar wel aan een rustige gecontroleerde ademhaling. Elke les is anders, de ene keer is de focus op sterke benen en de andere keer gaat de aandacht naar de heupen. Zondag 2 mei start de les reeks bestaande uit 9 lessen waarvan de lessen op zondag 2 en 9 mei om 9.30 uur live online zijn. Tijdens deze lessen kunnen we elkaar zien, ervaringen delen en gaan we natuurlijk ook lekker bewegen. De vervolg lessen zijn opnames.  Je ontvangt elke week een nieuwe link van een opname. Deze opnames kun jij je gehele zwangerschap gebruiken. Om je aan te melden maak je een account aan in Momoyoga. Dit is het reserveringssysteem waar ik mee werk. Koop dan de zwangerschapsyoga les reeks van €67.50 en meld je aan voor de eerste live online les op 2 mei.

Twee live-steam en zeven video's lessen voor €67,50