top of page

VOORWAARDEN

Wat je moet weten

Wat heb je nodig
Voor de online yoga lessen creëer je jouw eigen yogaplek, thuis. Wat heb je nodig voor de online yoga les:

  • Yogamatje

  • Dekentje

  • Eventueel een kussen voor tijdens de eindontspanning

  • Een dik boek/ yoga blok

  • Yoga doen we op blote voeten

  • Houd een warme trui en sokken in de buurt

Online yoga les via Zoom

De online yoga lessen volg je via een live-stream verbinding met Zoom. Zorg ruim voor de les begint dat je Zoom gedownload hebt. Het kan op je telefoon, maar een iPad of laptop is misschien fijner in verband met een groter beeldscherm. 30 Minuten voor de les, wordt alle informatie over de online yoga les gepubliceerd in de lesbeschrijving. Deze aanmeldlink en informatie is alleen zichtbaar voor de yogi's die deze les hebben geboekt. Ook krijgen je 30 minuten voor aanvang van de les een mail met de Zoom link.

Je eerste online yoga les
Wat leuk dat je mee doet, welkom! Ik wil je uitnodigen om 15-10 min vooraf aan de les in te loggen, dan leer ik je graag beter kennen.

Online yoga les boeken
Hier kan je je aanmelden. Als je je aanmeldt word je doorgelinkt naar ‘Momoyoga’, het reserveringssysteem waar ik mee werk. Hier kan je inloggen of aanmelden en een les in het rooster reserveren. Alle lessen kunnen uiterlijk tot 1 uur voor aanvang gereserveerd worden, maar ik waardeer het enorm als je dit langer van te voren doet.

Tijdens de les
Tijdens de les mag je altijd, in verband met je privacy, je beeld uit zetten. Wel adviseer ik om je camera aan te houden, dan kan ik je zien en je eventueel tips geven. Verder vraag ik je tijdens de les jezelf op mute te zetten. Als je iets wilt vragen unmute je jezelf en dan hoor ik je vraag graag. Zorg voor voldoende geluid. Ik gebruik zelf graag draadloze oordopjes omdat je goed geluid hebt en bewegingsvrijheid.

Blessures
Heb je een blessure? Dan hoor ik dat graag. Je kunt dit bij het boeken van je les aangeven in het opmerkingenveld. Voorafgaand aan de les is er ook altijd ruimte voor vragen en een praatje.
Met een blessure geef ik je dan tips en alternatieve voor tijdens de les. Natuurlijk doe je alleen waar jij je goed bij voelt.

Zwangerschap
Ben je zwanger laat het mij, hoe pril ook, voorafgaand aan de les weten. Er zijn een aantal houdingen die je dan misschien beter kunt vermijden of die je aan kan passen. En het aller belangrijkste is: doe alleen waar jij je goed bij voelt!

Luister naar jezelf
Onthoud ten alle tijden dat het jouw lichaam is. Alleen jij weet wat jij voelt en alleen jij kan ook je grenzen bewaken. Neem jezelf serieus en luister naar de signalen van je lijf. Ook dat is zelfliefde.

Eten en drinken
Zorg er voor dat je niet te veel eet en drinkt vlak voor de les.

Kleding Yin Yang yoga
Draag comfortabele, sportieve kleding waar je lekker in kan bewegen. Yoga doen we op blote voeten. Houd een lekker warm vest, een trui en een paar sokken in de buurt. Tijdens de eind ontspanning kan je die dan aantrekken als je afkoelt.

Kleding Yin yoga
Draag comfortabele kleding waar je lekker in kan bewegen. Yoga doen we op blote voeten, maar bij Yin yoga kan je ook je sokken aanhouden. Houd een lekker warm vest, een trui en een paar sokken in de buurt. Zo kan je wanneer je aan het eind van de les afkoelt snel iets aan trekken.

Lesgeld
Boek je een les? Dan betaal je je les direct en veilig via IDeal via het reserveringssysteem Momoyoga.

Abonnement
Je betaalt per automatische incasso. Een abonnement is per maand opzegbaar.

Maak je gebruik van de actie 'Eerste maand gratis'? Dan geldt er een opzegtermijn van 3 maanden in de eerste 3 maanden. Daarna is het abonnement per maand opzegbaar.

Strippenkaart
Een strippenkaart heeft 10 strippen en is 10 weken geldig.

Kom op tijd
Neem de tijd voor jezelf en instaleer jezelf een paar minuten voor de les. Neem dit moment om tot jezelf te komen en geniet van de rust. Log 5 minuten van te voren in want we beginnen stipt op tijd. Tijdens de les ben ik niet meer in de gelegenheid om deelnemers toegang te geven en kan ik je helaas niet meer toelaten.

Annuleren
Ben je verhinderd? Geen probleem! Je kunt je les annuleer via Momoyoga. Je kunt je tot 1 uur van te voren de les annuleren zonder consequenties. Je tegoed (strip of losse les) wordt teruggeboekt. Bij afmelden binnen 1 uur voorafgaand aan de les wordt je tegoed niet teruggeboekt.

Het kan helaas gebeuren dat ik een les moet annuleren in het geval van ziekte of vakantie. Ik doe mijn uiterste best dit zo veel mogelijk te voorkomen. Mocht het nodig zijn dan krijg je een mail en is de les in het rooster doorgestreept.

VOORWAARDEN: Over mij
bottom of page